Website vernieuwd

,

Gelderland Campings maakt zoeken wel zeer eenvoudig !

Eck en Wiel, januari 2011

Geen camping zonder vermelding op het internet.

Een vermelding op het internet is voor iedere camping in de provincie Gelderland mogelijk, op www.gelderlandcampings.nl kan iedere camping vermeld worden.

Steeds meer campings in de provincie Gelderland zijn al aangemeld voor een vermelding, momenteel staan meer dan 130 campings vermeld met naam, telefoonnummer en adresgegevens.

Een keuze maken.

Als bezoeker van de website www.gelderlandcampings.nl maakt u een keuze uit de vermelde campings door het invoeren van selectie’s, er staan nu al meer dan 30 campings vermeld met een rechtstreekse link naar de website van de camping.

Heeft u een keuze gemaakt, dan is het mogelijk om rechtstreeks informatie aan te vragen, in enkele gevallen is het ook mogelijk om direct te boeken.

MAANDKEUZE.

Of u nu gaat kamperen met de caravan of tent, alleen, met uw gezin of als groep. De campings, vakantie- of groepsparken staan op plaatsnaam gerangschikt. Wij helpen u graag bij de keuze, iedere maand zal er één camping in de “Spotlight” geplaatst worden. Deze camping vind u terug op iedere pagina in de “Nieuws” rubriek.

Nieuw kampeerseizoen.

Met de start van dit nieuwe kampeerseizoen zal de keuze steeds makkelijker worden bij een bezoek aan www.gelderlandcampings.nl, de website is geheel vernieuwd met een frisse natuurlijke uitstraling en overzichtelijk zoeken van de camping die u als kampeerder wenst.

Noot voor de redactie:

De website www.gelderlandcampings.nl is opgezet op non-commerciële basis en heeft voor ons als een van de recreatieondernemers het doel om de provincie Gelderland nog beter op het internet te presenteren als voorheen al gebeurde, bundeling maakt het voor consument nog overzichtelijker.

We kunnen trots zijn op de gekozen namen als www.gelderlandcampings.nl en www.campingsingelderland.nl, alleen de naamstelling al maakt een goede tot zeer goede notering bij diverse zoekmachine’s mogelijk

Voor meer informatie:

We kunnen ons voorstellen dat u graag nog meer informatie wenst over deze speciale gelderse website, alvorens hier een artikel over te plaatsen in uw uitgave.

Persoonlijk, schriftelijk of telefonisch staan wij u graag te woord;

Camping Verkrema  / Gelderland Campings

T.a.v. Marius Verwoert

Rijnbandijk 10a

4024 BM  Eck en Wiel

tel. 0344 – 691655  en altijd bereikbaar op 06 – 51 209 941

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*