De Recaro Sportster CS met Carbonlook en verwarming

De Recaro Sportster CS en Cross Sportster CS kunnen nu naast de universele zijairbag ook beiden worden uitgevoerd met twee nieuwe opties. Een verwarming evenals  een rugschaal voorzien van Carbonlook  zijn vanaf nu leverbaar.

De achterzijde van de rugleuning van de Recaro Sportster CS is eerder uitgevoerd als Special Edition met een Union Jack design voor de Mini Cooper. Naar aanleiding van dit verkoopsucces heeft Recaro besloten om in 2011 ook voor de aftermarket de rugschaal van de Recaro Sportster CS en het model met de lagere zitzijwangen, de Cross Sportster CS, uit te voeren met een Carbonlook rugschaal. Dit geeft iedere auto een fantastische, sportieve en zeer exclusieve uitstraling. Door deze ontwikkelingen zal het  op korte termijn ook mogelijk zijn om bij een minimale afname van twintig autostoelen een eigen aangeleverd ontwerp door BCS Recaro op de rugschaal te laten aanbrengen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een design met je eigen clublogo.

De tweede nieuwe optie is, zoals onder andere ook al leverbaar op de Recaro Ergomed en Style, de verwarming in zowel de zitting als de rugleuning. De verwarming is eenvoudig in twee standen te bedienen via een ingebouwde schakelaar aan de zijkant van de stoel.

De meerprijzen voor deze nieuwe opties zijn voor de Carbonlook rugschaal € 295,- en voor de verwarming € 195,- inclusief btw.

Kijk voor meer informatie op www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of  via telefoonnummer +31(0)229-285025

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*