Partnership voor winnende offertes

, ,

OfferteLab (De Steeg, Velp) en DotOffice (Oosterbeek, Utrecht), specialist in huisstijl documenten zoals Microsoft word en powerpoint templates, werken al geruime tijd samen, maar per 1 januari 2011 is er een officieel partnership. Daarmee is er nu één aanspreekpunt voor het professionaliseren van offertetrajecten.

Overtuigende offertes, meer omzet

Voor OfferteLab is de samenwerking met DotOffice – dat offertesoftware ontwikkelde – een strategische keuze. Door het partnership completeert OfferteLab haar dienstenpakket. OfferteLab werkt voor bedrijven als Grontmij, Elerwoude, Rittal, Phoenix Contact, Quality Services en Cordes organisatieadviseurs. Het bedrijf biedt integrale ondersteuning bij alles wat met offertes te maken heeft: van schrijven tot vormgeven. OfferteLab maakt ook – op basis van een zelf ontwikkelde methodiek – analyses van bestaande offertes. Het brengt de verwachtingen van klanten in kaart. En het geeft workshops ‘schrijf de winnende offerte’ en commerciële gesprekstraining. Allemaal met het doel om overtuigende offertes te maken en uiteindelijk de omzet een stevige boost te geven.

DotOffice (Oosterbeek, Utrecht), specialist in huisstijl documenten zoals Microsoft word en powerpoint templates

Partnership: Offertelab en DotOffice specialist in huisstijl documenten zoals Microsoft word en powerpoint templates

40 tot 90% sneller offreren
Wat is de expertise van DotOffice? Dit bedrijf (Microsoft certified partner) is specialist in huisstijl automatisering zoals office, word en factuur sjablonen en telt al meer dan 300.000 gebruikers. In het verlengde daarvan ontwikkelde DotOffice het programma OfferteMaker. Dat is slimme software waarmee bedrijven 40% tot 90% sneller winnende offertes kunnen maken. En dat allemaal binnen hun eigen huisstijl. OfferteMaker is een logische aanvulling op het dienstenpakket van OfferteLab en maakt dit bedrijf definitief een fullservice offerte-consultant. OfferteLab en DotOffice werken nauw samen aan het verder optimaliseren van OfferteMaker, op basis van de ervaringen van gebruikers.

Kwaliteitsimpuls
OfferteMaker is een modulair offertesysteem dat volledig kan worden aangepast aan de wensen – en aan het budget – van de klant. Op dit moment maken bedrijven als Initial Hokatex, Tauw, Niscayah, Securitas en Quality Services hun offertes met dit systeem. Dankzij OfferteMaker verbeterde de kwaliteit en de uniformiteit van hun offertes met sprongen.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Bel Ronald Sterk van OfferteLab (06 52 441 456). Of Constant Sciarone van DotOffice (06 14 889 488) of kijk op de website van Dotoffice of Offertelab.