Online forum voor Vlaamse ondernemers

Ondernemersforum.be is een initiatief zonder winstoogmerk met als doel een platform uit te bouwen waar Belgische ondernemers elkaar te hulp kunnen staan. Het doel is een informatie-verschaffende omgeving te creëren waar starters en ervaren ondernemers in discussie kunnen treden over het reilen en zeilen binnen de omschrijving “ondernemen in Vlaanderen”. Conceptueel willen wij vertrekken vanuit een open discussieplek en evolueren naar een vorm van steun en bondgenootschap voor de zelfstandige.
Dit forum heb ik opgestart omdat ik zelf de informatie niet vond die ik nodig had om een eigen zaak te starten. Nu kan men zijn vragen stellen op het forum. Er zijn al tal van boekhouders, accountants, ect. geregistreerd die deze vragen duidelijk kunnen beantwoorden. Het kost je niets en je hoeft je niet te verplaatsen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*