Ga de wandeluitdaging aan!

Voor zomer 2011 is Lowa op zoek naar sportieve wandelaars die de uitdaging met Lowa aan willen gaan! Via advertenties, banners en advertorials heeft Lowa wandelaars opgeroepen om zich aan te melden voor de Lowa Walk Challenge en hun persoonlijke wandeluitdaging met Lowa te delen. Uit alle aanmeldingen kiest Lowa een select aantal wandelaars die daadwerkelijk deel zullen nemen aan de Walk Challenge. Deze deelnemers zullen hun ervaringen tijdens hun uitdaging middels een blog delen, zodat Lowa erachter komt wat nu écht belangrijk is tijdens het wandelen. Immers, ‘niets is eerlijker dan je eigen ervaring’.
De persoonlijke wandeluitdaging kan een voettocht naar Santiago de Compostella zijn, het afleggen van het Pieterpad, maar ook het organiseren van een grote wandeltocht voor het goede doel.

De deelnemers van de Lowa Walk Challenge ontvangen een wandelpakket met daarin een paar Lowa Wandelschoenen , een paar X-Socks, een Lowa Walk Challenge polo en een jaar lang gratis lidmaatschap van de Nederlandse Wandelsport Bond of van een bij Belgische wandelvereniging die aangesloten is bij Aktivia. Deze deelnemers zullen hun ervaringen gaan delen via de Lowa Walk Challenge blog.

In deze unieke challenge staan de schoenen uit de Outdoor-Fitness collectie van Lowa centraal. Deze schoenen met een moderne look zijn ideaal voor wandelfanaten die een sportieve, maar toch stabiele outdoorschoen willen.

Meer informatie over de Lowa Walk Challenge is te vinden op www.wandelschoenen.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*