Promotionele clips, ideale promotieartikelen om uw bedrijf in het zonnetje te zetten

, ,

promotie clipsWilt u dat uw bedrijfsnaam of logo extra opvalt tijdens uw correspondentie of marketingactie? Maak dan gebruik van promotie clips. In het uitgebreide assortiment kunt u kiezen tussen Cornerclips, Markclips, Axionclips en Wingclips. Kies de clip die bij uw bedrijf past en val extra op!

De promotionele clips zijn niet alleen bij uitstek geschikt om het verschil te maken tussen de dagelijkse correspondentie maar kunnen ook een grote impact hebben bij speciale acties.

Actie: Bestel vóór 1 maart 2011 uw promotionele clips en ontvang de 2e drukkleur gratis!

Soorten en maten
Corner- en Markclips zijn te bestellen in 1 vorm. De Wingclips zijn er in 5 soorten en Axionclips zijn te bestellen in 11 standaardvormen. Keuze genoeg om de attentiewaarde van uw boodschap te verhogen!

Vanaf € 0,05 inclusief bedrukking
De promotionele clips maken echt indruk en worden zelden weggegooid en blijven de ontvanger herinneren aan uw logo of boodschap. Daarnaast worden de clips bedrukt met hoogwaardige kwaliteit.
De promotionele clips zijn al te bestellen vanaf € 0,05 per stuk inclusief bedrukking! Maak uw keuze uit de verschillende clips en bestel snel!

Van Helden Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar goedkope relatiegeschenken of luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele promotieartikelen? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 – 640 200 of via het contactformulier. Zij helpen u graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*