Speciale site over kelderlekkage online

BETONmonteur heeft haar nieuwe themasite over kelderlekkage online gezet.

Op www.kelderlekkage.eu treft u informatie aan over de verschillende vormen van kelderafdichting of het oplossen van optrekkend vocht in wanden en gevels.

BETONmonteur voorziet met deze site in de behoefte van de consument die gericht op zoek is naar informatie over het oplossen van vochtproblemen in kelders e.d. Er zijn namelijk verschillende vormen van aanpak wat vocht betreft. Bij optrekkend vocht zal de gehele wand behandeld moeten worden. Bij optrekkend vocht is het voldoend om de onderste lagen te injecteren met speciale vloeistoffen die zorgdragen voor een vochtafsluiting in de wand.

Tevens is er op de site ruimte vrij gemaakt voor informatie over het oplossen van vochtoverlast door het verkeerd of onvoldoende plaatsen van dilatatievoegen.Doordat voegen vaak te krap zijn ontstaat er grote spanning in de aanhechting tussen de bouwdelen. Dit heeft schade en vaak lekkage tot gevolg.
BETONmonteur is geautoriseerd applicatiebedrijf voor de profielen van Atec Pro. Hierdoor kunnen wij ook de FlexAtec 1000 profielen aanbrengen.

Met kelderlekkage.eu wil BETONmonteur klanten van dienst zijn door passende informatie te bieden bij specifieke problemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*