Verras uw personeel met valentijnsgeschenken van Laar relatiegeschenken

, ,

Hartvormige mokValentijnsdag, over een kleine maand is het alweer zover, vergeet het vooral niet! Valentijnsdag is natuurlijk bij uitstek het moment om uw gevoelens te laten zijn. Uiteraard aan uw geliefde, anoniem of niet, maar wat dacht u van uw naaste, geliefde collega’s. Laat ook hen eens weten dat u echt niet zonder ze kunt met vrolijke en waarderingsvolle valentijnsgeschenken op 14 februari, Valantijnsdag!

Wilt u uw collega’s, werknemers of relaties laten blijken dat u de samenwerking of inzet zeer waardeert maak dan snel uw keuze uit het ruime Valentijn assortiment. Kies bijvoorbeeld voor het geurige hartzeepje, een echte topper, een warme hartmok of originele hartjes sleutelhangers of een van onze anders valentijns relatiegeschenken.

Valentijnsdag is natuurlijk ook de dag van het hart, dat synoniem staat voor de liefde. Ontvang daarom nu bij uw Valentijnbestelling een bloeddruk/hartslagmeter GRATIS!

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van relatiegeschenken. Van een eenvoudige kunststof pen tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.
Ons assortiment beslaat dan ook 1001 verschillende artikelen, uit voorraad leverbaar of via betrouwbare inkoopkanalen snel te leveren. Onze eigen studio (DTP afdeling) en verschillende druklocaties garanderen voor u een snelle levering, kwalitatieve bedrukking en dat tegen de scherpste prijzen.
Via deze website of onze catalogus bieden wij u een uitgebreid assortiment promotionele artikelen en relatiegeschenken in verschillende prijsklassen aan. Kan u ondanks of dankzij deze verscheidenheid niet kiezen of ziet u het bos even niet meer? Een team van gespecialiseerde verkopers zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een professioneel advies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*