Verzekeraar Credit Life International gaat in Europa van start

“Credit Life International Services GmbH” gaat vanaf vandaag in Europa van start met innovatieve verzekeringsproducten op het gebied van betalingsbescherming. Dit met een klantvriendelijke en service gerichte aanpak. Onder de merknaam “Credit Life International” gaat de joint venture tussen Bancassurance Gruppe behorend tot het Talanx concern en de RheinLand Versicherungspgruppe zijn producten en diensten in Europa aanbieden. In de nabije toekomst zal “Credit Life International” in alle relevante Europese landen vertegenwoordigt zijn.

Met flexibele verzekeringsoplossingen beschermt Credit Life International als een betrokken en betrouwbare partner de financieringsverstrekker zoals banken, intermediairs, telecombedrijven en energieleveranciers. Tevens wordt ook degene beschermd die de financiering sluit. Deze kan zich verzekeren tegen onverwacht tijdelijke of langdurige betalingsproblemen. Zo kunnen klanten van een bank die een lening afsluiten voor de aanschaf van een auto of bijvoorbeeld een hypotheek sluiten voor het kopen van een huis zich verzekeren tegen onvoorziene risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden

De zekerheid in krediet – in heel Europa

De partners Bancassurance Gruppe behorend tot het Talanx concern en RheinLand Versicherungsgruppe zijn beide 50% aandeelhouder in Credit Life International Services GmbH. De Bancassurance Gruppe is een dochteronderneming van de, qua premie-inkomsten, twee na grootste Duitse verzekeringsgroep Talanx. Hiertoe behoort onder andere ook de industrieverzekeraar HDI-Gerling Verzekeringen. De samenwerkende partnerszijn in Duitsland markleider op het gebied van restkredietverzekeringen. Zij bundelen hun gemeenschappelijke ervaring, kennis en kunde in Credit Life International met als resultaat een in heel Europa toepasbaar businessmodel.

Veiligheidsnet aan beide kanten

“Credit Life International vult als verzekeraar een belangrijk gat op in het huidige aanbod van financiële dienstverleners”, aldus Berend Jan Tempelman, Country Manager Benelux. “Juist in een economisch mindere tijd kunnen de aanbieders van (financiële) producten en hun klanten met een verzekering voor betalingsbescherming erop vertrouwen dat bij problemen de lopende financiële verplichtingen verder kunnen worden nagekomen.“
Zo biedt Credit Life International haar klanten faire, optimale en transparante oplossingen met de grootst mogelijke zekerheid en een volledig individuele en klantgeoriënteerde service.
“Door de twee sterke en gerenommeerde verzekeraars die achter Credit Life International staan, bouwen we onze marktintroductie in Nederland en Europa bovendien op een solide economisch fundament. Door de specialisatie en de decennialange know-how als verzekeraar kunnen wij voor extra stabiliteit voor Nederlandse en internationale aanbieders van (financiële) producten zorgen”, aldus Tempelman.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: CreditLife International Services GMBH, Berend Jan Tempelman,

Telefoon: 077-3217248, Email: berend-jan.tempelman@creditlife.net

CreditLife op internet: www.creditlife.net

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*