Winnaars Allebedrijvenin Bedrijvenawards 2011 bekend

Ook dit jaar hebben de Bedrijvenawards van Allebedrijvenin plaatsgevonden. George In der Maur Beterlopenwinkel  in Groenekan, Restaurant Abel in Poortugaal en SAGRA Mercato Italiano in Dordrecht gingen er vandoor met de hoofdprijs, namelijk een Apple iPad. Daarnaast zijn er nog 10 bedrijven verrast met een gratis jaaraccount op Allebedrijvenin ter waarde van €289,-. Nederland is blij verrast met deze bedrijven omdat zij hun servicelevel hoog in het vaandel hebben.

Bedrijvenawards uitgereikt
Het is alweer het vierde jaar dat Allebedrijvenin de Bedrijvenawards uitreikt. Zo’n 50.000 bedrijven hebben meegedaan aan het event. Bedrijven konden kans maken op de prijzen wanneer zij het ‘Beste Bedrijf’ in de categorie van hun stad waren. Om ‘Beste Bedrijf’ te worden, dienden zij de meest positieve reviews over hun product of dienst te hebben ontvangen. Uit alle ‘Beste Bedrijven’ zijn 3 bedrijven verkozen tot winnaar van de iPad en zijn er tevens 10 jaaraccounts weggegeven op diverse portalen van Allebedrijvenin.

Dialoog mogelijk op geschreven reviews
De dialoog met je klant aangaan is belangrijker dan ooit. Allebedrijvenin komt in februari met een extra service die hierop inspeelt, namelijk ‘reageren op de geschreven beoordeling’. Bedrijven kunnen dan zelf direct antwoorden op eventuele onduidelijkheden of leuke reacties van klanten of gebruikers. Zo houden bedrijven het helder en overzichtelijk. Veel bedrijven hebben via het portaal een zogenaamde reviewmeter op hun eigen website geplaatst. Dit is een simpele html-code dat toegevoegd kan worden aan hun eigen website zodat direct te zien is wat het huidige beoordelingscijfer is van het bedrijf. Het cijfer is onafhankelijk omdat het van Allebedrijvenin.nl afkomstig is en dit geeft vertrouwen aan de gebruikers en lezers daarvan. Er zijn inmiddels al vele bedrijven die een dergelijke tool op hun eigen website hebben geplaatst.

20% meer conversie met reviewmeter
Uit onderzoek onder de klanten van Allebedrijvenin, is gebleken dat er 20% meer conversie wordt gehaald op de website door het plaatsen van de zogenaamde kwaliteitsmeter. Dit heeft te maken met het vertouwen dat de kwaliteitsmeter geeft en de onafhankelijkheid van het cijfer. Maar liefst 1100 bedrijven maken hier gebruik van en bouwen online al een aanzienlijke reputatie op.

Kwaliteitsmeter
Door een korte HTML-code te kopiëren en te plakken op de eigen website, wordt een realtime kwaliteitsmeter geplaatst die de waardering en reviews toont die geschreven zijn door klanten en gebruikers. Op deze manier vindt een bezoeker niet alleen bedrijfsinformatie, maar ook de ervaringen van klanten. Dit levert voor het bedrijf zowel meer vertrouwen op van toekomstige klanten, als een hogere positie in de zoekmachines. Op Allebedrijvenin.nl vindt u meer informatie over de reputatietool.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*