Bestel Valentijn relatiegeschenken voor uw ‘geliefde’ relaties en werknemer

, ,

Valentijnsdag (14 februari) is dé meest romantische dag van het jaar. Dus, ook een perfect moment om uw ‘geliefde’ relaties en medewerkers op een grappige wijze in het zonnetje te zetten met leuke Valentijn relatiegeschenken. Ze zullen verrast zijn én bij uw relaties komt uw bedrijf weer extra onder de aandacht.

De eerste Valentijn relatiegeschenken
De eerste Valentijn relatiegeschenken werden uitgedeeld in de zeventiende eeuw, maar pas in de negentiende eeuw was de verkoop ervan aan een echte opmars toe. Chocolade als Valentijn relatiegeschenk deed pas op het einde van de negentiende eeuw zijn intrede. Tegenwoordig worden maar liefst 85% van alle Valentijn cadeautjes aangekocht door vrouwen.

Valentijn tips
Om u een beetje op weg te helpen vindt u hieronder een top 5 van populaire Valentijn Promotieartikelen.

1. Mok Heart vanaf € 3,09
2. Anti stress hart vanaf € 0,69
3. Paraplu hart vanaf € 12, 45
4. Teddybeer Cuddle met hart van € 3,95 voor maar € 1,09
5. Veiligheidslamp hart vanaf € 0,73

Bovenstaande tarieven zijn allemaal per stuk en inclusief bedrukking.

2 Valentijn legendes
Volgens de legende kwam een jong stel bij bisschop Valentijn met het verzoek hen te trouwen. De man was een heidense soldaat, de vrouw een Christen. Valentijn vond de liefde zwaarder wegen dan de wetten van de keizer en huwde het stel. Al gauw kwamen meerdere paren met hetzelfde verzoek. Hij werd aangegeven en gearresteerd. Toen hij voor de keizer moest verschijnen probeerde hij die te bekeren. Claudius voelde zich beledigd en liet Valentijn martelen en onthoofden. Dat gebeurde op 14 februari. Voor het vonnis werd uitgevoerd, zag hij nog kans het dochtertje van de gevangenisbewaarder een briefje toe te stoppen. Van je Valentijn, stond erop.

Volgens een ander verhaal kwam een cipier (of de stadhouder van Rome) bij de toen al in de gevangenis zittende Valentijn met het verzoek zijn blinde dochter te genezen. Valentijn zorgde voor een geneesmiddel, maar dat werkte niet. Op de dag van zijn onthoofding probeerde de vader van het meisje nog wanhopig het vonnis tegen te gaan, maar tevergeefs. Na Valentijns terechtstelling ontving het meisje een klein briefje van Valentijn, waaruit een gele bloem viel (als mensen hem om raad vroegen gaf hij hen een bloem, vandaar de bloemengroet op Valentijnsdag). Op het briefje stond ‘Van Valentinus’ en direct kon ze weer zien.

Ook in een romantische bui? Verras uw collega’s of relaties dan met een origineel Valentijn cadeau uit de Top 5. Zit hier niet tussen wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje op onze speciale Valentijnpagina voor nog meer cadeau-ideeën.

U kunt ook contact opnemen met het Van Helden Verkoopteam voor persoonlijk advies via 014 – 427 101 of via het contactformulier.

Bron: Redactie Van Helden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*