Usb stick is populair relatiegeschenk

, , , ,

USB penWilt u van uw stoffige image af, of wilt u gewoon uw klantenkring versterken? Geef dan een USB-Stick weg als Relatiegeschenk, laat de USB Stick bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam en uw klant denkt iedere dag aan u! Van Helden Relatiegeschenken heeft een zeer ruim assortiment als het gaat om USB relatiegeschenken en Computer relatiegeschenken. USBsticks zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en verder kunt u ook uw USB-sticks bedrukken met een reclametekst of logo.

Wat is een USB-stick?
Een USBstick is een extern opslagmedium voor de computer dat door middel van een USB-poort aangesloten kan worden. Een USB-stick wordt ook wel USB-pen, datastick, flash-drive of memory stick genoemd. De USB-stick kan direct in de USB-aansluiting op een computer of USB-hub worden gestoken waardoor bestanden van en naar dit medium kunnen worden gekopieerd of verplaatst.

Speciale USB Sticks
De USB-stick is er in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn milieuvriendelijke USB-sticks die gemaakt zijn van gras-bamboo of van papier. Een ‘groen’ product aan uw relaties meegeven wordt altijd gewaardeerd. Maar ook usb-sticks met een ventilator of met een klein zoeklichtje zijn te verkrijgen bij Van Helden Relatiegeschenken. Verder zijn er ook USB-sticks met voicerecorder verkrijgbaar met ingebouwde microfoon waarmee u tot 35 uur lang kunt opnemen, uitermate geschikt voor vergaderingen, seminars en persoonlijke notities.

Maak uw keuze uit het ruime usb-stick assortiment en bestel direct!

Van Helden Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar goedkope relatiegeschenken of luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele promotieartikelen? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*