BPSolutions wint de “IBM General Business Partner of the Year” Award 2010

, , ,

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft IBM haar business partner BPSolutions beloond met een IBM Award voor de geleverde bijdrage. Tijdens de jaarlijkse IBM Business Partner University heeft Bert de Groot, algemeen directeur van BPSolutions, de “IBM General Business Partner of the Year” Award 2010 in ontvangst genomen.

IBM General Business of the Year Award is een gerespecteerde blijk van de waardering van IBM. Naast de concreet meetbare verkoopresultaten, zijn aspecten als klantoriëntatie en teamgeest van groot belang.

Het is een belangrijke maatstaf voor hoe de mensen van IBM over hun Business Partner oordelen en voor onze eigen medewerkers is het een extra motivator om zich blijvend en enthousiast in te zetten voor hun klanten en de relatie met IBM” aldus De Groot.

Naast het winnen van de IBM General Business Award 2010, was BPSolutions ook genomineerd voor de “IBM Maintenance Award” en de “IBM Service Innovation Award”.

Ook in 2011 zullen wij ons weer inzetten om het ‘award winning track record’ van BPSolutions sinds 2004 te continueren.”

Profiel BPSolutions
BPSolutions adviseert ondernemingen en non-profit organisaties over het ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe- en dynamische IT-infrastructuur oplossingen. Hierbij voegt zij tevens de daad bij het woord door dit advies te vertalen in concrete oplossingen en deze te implementeren. BPSolutions heeft daarbij gekozen om zich primair te bekwamen in IBM infrastructuur oplossingen, zowel op software- als op hardwaregebied. Met deze strategie heeft BPSolutions over de jaren heen een bewezen trackrecord opgebouwd. Door haar gedreven houding en aanwezige kennis en ervaring, is BPSolutions sinds jaar en dag volledig gecertificeerd IBM Premier Business Partner en wordt door IBM beschouwd als een van haar strategische “channel” partners.

Links:
http://www.bpsolutions.nl

Voor nadere informatie
drs. M.A. de Groot, Commercieel  Directeur
Tel.: 0343-529000
E-Mail: mark.de.groot@bpsolutions.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*