De AEX index krabbelt weer overeind

Eindelijk is het zover de AEX index krabbelt langzaam uit het diepe dal waar het zich in bevond. De kredietcrisis kunnen we eindelijk achter ons laten, banken zijn weer een stuk stabieler. Het is voor beleggers weer tijd om aandelen te kopen. Aandelen van veel beursgenoteerde bedrijven stijgen weer. Zou je nu instappen heb je de kans dat je op de lange termijn veel meer waar voor je geld hebt dan dat je het op een spaarrekening parkeert. Momenteel wordt er het meest gehandeld in valuta. De Foreign Exchange markt is altijd populair gebleven. Dit ook tijdens de kredietcrisis. Met het handelen in valuta was er meer zekerheid dat je winst kon maken dan met handelen in opties.

Forex traders zijn over het algemeen wel blij dat de markt weer aantrekt, hierdoor kunnen ze geld dat ze niet gebruiken ook weer in aandelen stoppen. De AEX Koersen blijven in de stijgende lijn en de Euro en Dollar blijven heen en weer bewegen. De markt is weer volop in beweging. Experts kunnen hun borst weer nat maken. Er zal de komende tijd meer en meer worden gehandeld op de beurs. Gelukkig maar want de AEX index is natuurlijk wel de voorloper van de vaderlandse economie. Meestal wanneer de beurzen omhoog gaan merken we dat in het echte leven een half jaar later. Aangezien de AEX koersen de goede kant op gaan, zal er waarschijnlijk weer veel personeel worden aangenomen en zal de koopkracht weer toenemen. Uiteraard heeft dit sneeuwbal-effect weer invloed op de beurs. De koersen zullen alleen maar meer en meer stijgen. Tijd om bij een online broker aandelen, indices, ETF’s of valuta te kopen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*