DVDVideoSoft vernieuwt gratis software voor het branden van disks en dvd’s

DVDVideoSoft kondigt vandaag vernieuwde versies aan van de twee populaire en gratis programma’s voor het branden van disks en dvd’s: Free Disc Burner en Free DVD Video Burner. De updates hebben zich gericht op de stabiliteit van de software, waardoor storingen in de functionaliteit definitief tot het verleden behoren. Free Disc Burner en Free DVD Video Burner blijven echter net zo gebruiksvriendelijk en handig als altijd.

Free Disc Burner is een speciaal programma waarmee welke bestanden, mappen of gegevens dan ook weggeschreven kunnen worden op iedere disk. Het programma ondersteunt nu ook het branden van .ISO (disc image)-bestanden, een belangrijke uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden.

Met Free DVD Video Burner kunnen gebruikers voorbereide dvd-video’s, bestanden en mappen, zoals Video_TS, van de harde schrijf van een pc branden op een dvd. Deze kan vervolgens op alle dvd-spelers afgespeeld worden. Het programma is voorzien van een nieuwe functie voor het verifiëren van gegevens, zodat de structuur van de dvd gecontroleerd kan worden voorafgaand aan het branden van de dvd. Dit maakt een einde aan problemen die veelvuldig optreden bij het afspelen van nieuw gebrande dvd’s waarvan de structuur niet in orde is.

Beide programma’s maken deel uit van Free Studio, het alles-in-een pakket van DVDVideoSoft. DVDVideoSoft nodigt iedereen uit de vernieuwde versie van de gratis multimediasoftware te downloaden op www.dvdvideosoft.com.

Over DVDVideoSoft
DVDVideoSoft (www.dvdvideosoft.com) ontwikkelt onafhankelijk multimediaprogramma’s voor het bewerken van video- en audiobestanden en afbeeldingen. Deze software is bijzonder gebruiksvriendelijk en handig, zodat iedereen er snel de beste resultaten mee behaalt. DVDVideoSoft werd opgericht in 2006 en biedt inmiddels 41 verschillende applicaties die voorzien zijn van een stapsgewijze en intuïtieve handleiding voor het uitvoeren van verschillende multimediataken. DVDVideoSoft biedt eveneens gratis uitgebreide ondersteuning in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en Japans. Het aantal bezoekers van www.dvdvideosoft.com neemt dagelijks toe en overschrijdt nu al de 400.000.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Zeekhoe Communicatie
Karianne Hoekstra
T. 023-555 34 33
M. 06-460 80 656
E. karianne@zeekhoe.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*