Frisse kleuren bedtextiel voor hoofdkussen en donzen dekbed

,

Op 21 maart begint de lente officieel, dan is het langer licht en wordt het langzamerhand warmer. Sommigen kunnen niet wachten om de dikke winterjassen weg te zetten en hun zomerjasjes weer tevoorschijn te halen. Nog enkele weken en het is zover, maar we kunnen ons alvast voorbereiden om in de stemming van de lente te komen, door alvast in de slaapkamer, tuin, keuken of huiskamer te beginnen.

De nieuwe lente collectie bestaat uit heel wat lichte en romantische elementen. De materialen bestaan veelal uit katoen, kant en haakwerk. De kleuren voor het linnengoed zijn wit, roze, groen en helderblauw, deze kleuren geven de artikelen een frisse look.

Met de nieuwe voorjaarscollectie van Delinnerie kunnen we alvast in de stemming van de lente komen. Met bijvoorbeeld een nieuwe fleurige kussensloop voor hoofdkussen en dekbedovertrek voor wollen dekbed of donzen dekbed. De nieuwe collectie bereidt u alvast voor op de lente.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*