Jules Villas op Bali

,

Jules Villas op Bali


Jules Villas, alom bekend van de prachtige vakantievilla’s op o.a. Ibiza is nu recentelijk ook op Bali te vinden. Dit wonderschone eiland is de ideale plek om de vakantie te vieren in een luxe vakantievilla. De 36 vakantievilla’s van Jules Villas zijn voornamelijk in het zuidelijk deel van Bali te vinden. In Seminyak en Canggu maar bijvoorbeeld ook in Umalas en Nusa Dua.


De keuze van Jules Villas om diverse luxe accommodaties aan te bieden op Bali is  niet  geheel verwonderlijk. Vanuit de vakantievilla’s kunnen de gasten het prachtige eiland verkennen:  de rijstvelden, de grote bergketens met als hoogste berg de Gunung Agung, de vulkanen en natuurlijk de prachtige stranden. Gasten kunnen zeer gemakkelijk kennis maken met de Balinese cultuur door de extra informatie die geboden wordt over de lokale bezienswaardigheden. Denk daarbij aan tips voor gezellige restaurants, verschillende wellnessresorts en lokale evenementen.

Jules  Villas

Jules Villas is actief sinds 1997 en is in de loop der jaren  gespecialiseerd geraakt in het aanbieden van luxe vakantievilla’s, exclusieve finca’s, villa’s met privézwembad en chalets in heel Europa. Wat het verblijf bijzonder maakt zijn de  extra services naar de gasten toe. Op Ibiza worden de gasten bijvoorbeeld ontvangen op de luchthaven, er kan of er een auto geregeld worden en de gasten kunnen een massage aan de rand van hun eigen zwembad bestellen.

Local Heroes

Wat Jules Villas anders maakt van andere aanbieders zijn de Local Heroes. Dit zijn lokale vertegenwoordigers die exclusief werken voor Jules Villas. Zij zijn de informatiebron op de locatie. Zij kennen het gebied op hun duimpje en kunnen de gasten op de hoogte houden van bijvoorbeeld leuke evenementen, de beste restaurants en het terrasje waar je de mooiste zonsondergang van de regio kunt zien. Mocht er zich ter plaatse onverhoopt een probleem voordoen, staat de Local Hero voor de gasten klaar. Naast de kennis die de Local Hero biedt kunnen de gasten veel informatie over hun bestemming vinden op de website.

www.julesvillas.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*