Kantoormeubelen recyclen voor een beter milieu

Tegenwoordig is alles wat de klok slaat duurzaam en dat zal de komende periode ook zo blijven. Een tijdje geleden werd duurzaamheid geassocieerd met vrijdenkers, dromers en hippies. Mensen beseffen het langzaam maar zeker dat het zo niet meer lang vol te houden is.

In ieder geval realiseren ondernemers zich ook dat niet alleen een label duurzaam goed is voor het imago, maar het levert op langere termijn ook wat op. Het succes van duurzame principes gaat hand in hand met de economische groei en het stimuleren hiervan.

Zelfs eenvoudige aanpassingen op kantoor zijn al gauw rendabel voor een onderneming. Om te beginnen met het overstappen naar groene stroom, gloeilampen vervangen voor LED lampen. LED lampen hebben een langere levensduur en zijn goedkoper dan gloeilampen.

Voor een beter milieu en efficiënter te produceren zijn er stichtingen opgericht die kantoormeubelen verzamelen en recyclen, dit is beter dan ze bij het grofvuil te plaatsen of te dumpen op een vuilstortplaats. Er zijn heel wat bedrijven en stichtingen actief die oude kantoormeubelen recyclen, deze zijn de moeite waard om naar te kijken.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*