Laat je reis niet verpesten door te weinig slaap

Teveel ongelukken gebeuren doordat automobilisten te weinig slaap hebben gehad. Te weinig slaap is een van de tien meest voorkomende oorzaken bij auto-ongelukken. De SleepPeep van Sinotive Travel Products speelt hier op in, door een piep af te geven wanneer er slaapkenmerken zijn.

Ondanks de ‘word-geen-slaaprijder’ campagne van de overheid, zijn er nog steeds teveel ongelukken op de snelweg die veroorzaakt worden door slaap tekort. Sinotive speelt hier op in door ontwikkeling van de SleepPeep; een apparaat dat een signaal afgeeft als de autobestuurder met het hoofd naar de borst beweegt. Hierdoor wordt de automobilist gewaarschuwd en geadviseerd een rustpauze te nemen.

De SleepPeep is te verkrijgen op de website www.sleeppeep.nl en is voor 5,99 euro te bestellen. Dit product zorgt ervoor dat de kans op een verkeersongeval verkleind wordt.

Sinotive Travel Products is een organisatie die zich richt op reizigers om deze geruster op vakantie te laten gaan. De SleepPeep helpt dit doel te verwezenlijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*