LD-mix fundering beter dan zand

,

Het aanleggen van spitsstroken op de A9 tussen Alkmaar en Uitgeest is stopgezet, omdat de aannemer tijdens het werk onverwacht stuitte op een stuk fundering met een lengte van 60 cm. Volgens het Rijkswaterstaat is de fundering van onvoldoende kwaliteit om veel verkeer erover te laten rijden. Het betreft een zand fundering terwijl het LD-mix zou moeten zijn. De voortgang van het project wordt bepaald door de uitkomst van het onderzoek door de aannemer. Het onderzoek moet uitwijzen op welke schaal er zich op het tracé problemen voordoen. Binnen een week zal er meer duidelijkheid zijn over de aanpak van het probleem.

LD-mix is een funderingsmateriaal dat ideaal is voor het asfalteren, deze mix is zeer hydraulisch. Er kan veel meer rendement gehaald worden uit asfalt constructies waarbij er gebruik is gemaakt van LD-mix.

CB Verheul is de totaal leverancier van bouwgrondstoffen, zoals grind, zand, Duro, LD-mix en nog veel meer bouwgrondstoffen voor de professionele sector. Voor contact of meer info over de producten, raadpleeg de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*