Video G-star RAW Night

G-Star heeft een video gelanceerd over de RAW Night party met het nieuwe gezicht van G-Star, Gemma Arterton en over wat zich afspeelt op de RAW Night.

De campagne
RAW Nights is een reeks van multi-entertainment platform evenementen, ontworpen om G-Star te laten samenwerken met verschillende kunstenaars, ontwerpers, filmmakers, fotografen en muzikanten die net zo zijn toegewijd aan ambacht en kwaliteit als G-Star.Vorige maand was Londen aan de beurt om een G-Star RAW Night te hosten, waarin ook de lancering van Gemma Arterton te zien was, het nieuwe gezicht van G-Star.

 De RAW Night werd gehouden op London’s One Mayfair in een omgebouwde kerk.
Hier was een  galerij van nooit eerder vertoonde foto’s van Anton Corbijn, hij heeft video’s gemaakt voor Depeche Mode, Front 242 en U2. Ook heeft hij elke G-Star campagne tot nu toe gefotografeerd. Andere medewerkers bij de Londense RAW Night zijn graffiti kunstenaar, Finn DAC (Beautiful Crime) en Romy of the XX. We gingen mee naar de nacht en hadden een ontmoeting met Gemma om te praten over hoe ze betrokken raakte bij G-Star en wie haar mode-iconen zijn.

RAW Nights brengt G-Star’s core-DNA tot leven, met het presenteren van unieke talenten van over de creatieve wereld op intieme en verrassende locaties. Op deze manier kan het publiek direct het concept  ervaren van ‘onverwachte combinaties’ dat G-Star kleding collecties, alsmede het vormen de basis voor de verschillende, wereldwijde entertainment-platforms, waaronder RAW 3301 Records, RAW Rhythm Festival en RAW Gallery onderbouwd.

Hier is de link naar de website waar je de video kunt bekijken:
http://vicestyle.com/nl/gstarraw/home

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*