Leverancier Kortjacht begint nu eigen maritieme reinigingslijn ‘Fresh Marine’

Winkel – NDC MiniMax Int. BV was tot aan het faillissement van de fa. Kortjacht BV afgelopen juli producent van o.a. het aan Kortjacht behorende merk reinigingsmiddelen ‘Radboud’. Directeur Nico Puister van NDC MiniMax Int. BV.: “Wij betreuren het faillissement van Kortjacht, deze firma was voor ons al voor langere tijd distributeur van Radboud in de watersport in Nederland en zelfs, sinds maart van dit jaar, eigenaar van de merknaam. Ondanks enige strubbelingen dit jaar hadden wij het idee, dat we weer op de goede weg met elkaar zaten, maar het heeft niet zo mogen zijn. Terugkopen van de merknaam werd ons niet gegund, daarom hebben wij besloten om ons eigen merk op de markt te zetten met de vertrouwde kwaliteit, die men van ons gewend is.

Als ervaren zeiler weet ik wat de eisen en wensen zijn die je stelt aan het onderhoud van je boot en als ervaren producent kan ik hieraan voldoen.
Onze ‘Fresh Marine’ lijn bestaat uit zes bekende producten: Teak Clean-Quick Clean-Aqua Toilet-Bio Clean-Fresh Clean-Bilge All Clean en zal in de nabije toekomst worden uitgebreid met producten die speciaal worden samengesteld om te voldoen aan de strenge eisen van de watersporter.”

Voor de distributie van haar merk Fresh Marine reiniging- en onderhoudsproducten binnen de watersport in de Benelux heeft de fabrikant NDC MiniMax Int. BV. een distributie overeenkomst gesloten met de fa. XL Marine uit Dronten.

Voor meer informatie: www.xl-marine.nl of www.freshmarine.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*