MCS Fulfilment maakt verzending voor Fancydress tot een feest

MCS Fulfilment en Fancydress.nl zijn onlangs een contract aangegaan voor het fulfilment van Nederlands meest uitgebreide online aanbod van feestkleding. Vanuit het verzendmagazijn in Rucphen, vlakbij de Belgische grens, verzorgt MCS Fulfilment alle bestellingen naar met name Nederland en België.

Fancydress.nl is een online feestwinkel gespecialiseerd in het leveren van feest-, carnavals- en themakleding. De website biedt de klant keuze uit meer dan 10.000 kostuums en accessoires.

Deze unieke productsamenstelling is niet onbekend gebleven waardoor televisieprogramma’s als ‘Echt waar?!’, ‘Life 4 You’ en zelfs de ‘TV Kantine’ aandacht aan de site besteden en gebruik maken van de feestkleding van Fancydress.nl.
Deze publiciteit heeft er mede voor gezorgd dat er rond de Halloween periode een enorme stijging in het aantal bestellingen was op te merken. Een stijging die natuurlijk ook logistiek gezien goed opgevangen dient te worden, waar MCS Fulfilment dus verantwoordelijk voor was.

Bas Nijboer van Fancydress.nl waardeert vooral de dynamiek binnen MCS Fulfilment. “Er is duidelijk te zien dat MCS een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf is waar klantvriendelijkheid en ambitie zeer hoog in het vaandel staan. Er is veel waardering voor de klant waardoor je niet het idee hebt ‘een nummertje’ te zijn.
Verder staat men open voor discussie en wordt er goed meegedacht om alles zo efficiënt, professioneel en goedkoop mogelijk te laten verlopen. Ook hanteren ze, onder andere door de ligging, zeer gunstige prijsstellingen qua verzending en handelingskosten. Bij MCS geldt: The sky is the limit!”

Guus Munnik, Managing Director van MCS Fulfilment, zegt erg verheugd te zijn over de samenwerking: “Het is erg leuk en uitdagend om met een dergelijk productaanbod te werken. Er is goed te merken dat er, afhankelijk van de periode van het jaar, enorme schommelingen in de productafname zitten en voor ons is het des te meer een uitdaging om deze pieken op te vangen. Voor Fancydress.nl is persoonlijke aandacht en juiste verzending enorm belangrijk. Niemand zit erop te wachten om een dag voor carnaval een verkeerde maat carnavalspak te ontvangen. Dit moet gewoon in één keer perfect verlopen!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*