Noordwijk, 17 februari 2011 – Blush Steak, Sushi & Take away!

Met de introductie van Blush STKNSUSHI slaat het populaire Blush aan de Grent 4 een nieuwe weg in.

Eind vorig jaar is Blush begonnen met de Saturday Steaknight. ‘De malse steaks in alle soorten en maten van de ambachtelijke slager Piet van den Berg waren echter zo’n succes dat op zaterdag zelfs gasten moesten worden geweigerd’ aldus Marc Ruigrok, één van de twee broers Ruigrok, die aan het roer staan van deze geliefde loungeclub.

Rob Ruigrok vult aan: ‘Na het doorslaand succes van de Saturday Steaknight hebben we besloten de steaks zeven dagen per week aan te bieden, zo kan iedereen elke dag genieten van de heerlijk malse Amerikaanse steaks’. Chefkok Patrick Stuivenwold en zijn team serveert naast de sappigste steaks en de lekkerste sushi natuurlijk nog veel meer heerlijkheden op de uitgebreide lunch- en dinerkaart. Verrukkelijke visgerechten, vegetarische klassiekers en tongstrelende desserts, bij Blush bent u aan het juiste adres! Daarnaast is het nu ook mogelijk om Blush uw feest te laten cateren of een VIP avond te reserveren.

Maar er is nog meer nieuws. Rob Ruigrok: ‘Op verzoek van veel vaste klanten kan onze huisgemaakte sushi vanaf nu ook worden afgehaald; iedereen kan de benodigde gegevens vinden op onze site’. Ruigrok benadrukt dat de sushi vers op bestelling wordt gemaakt om zo de beste kwaliteit te garanderen.

Na het diner transformeert Blush nog steeds in het weekend in een bruisende club met de heerlijkste cocktails, swingende dance classics en de mooiste mensen!

Alle informatie is ook te vinden op de compleet vernieuwde website van Blush (www.bluslounge.nl). Reserveren kan onder nummer 071 – 36 49 003.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*