Valentijn beauty weekend

Nog een paar dagen dan is het Valentijnsdag, tijd om er gezellig met zijn tweeën even op uit te trekken. Met Valentijn staat genieten en relaxen vooraan. Voor een ieder die nog wat tips kan gebruiken voor een onvergetelijke Valentijn weekend adviseren wij een beauty weekend op beautyfarm met z’n tweeën, een schoonheidsbehandeling bij schoonheidsspecialist Gouda of een massage Gouda.

Een beautyweekend met z’n tweeën houdt in dat u zorgeloos zult genieten van een wellness weekend met uitgebreide massages en andere behandelingen. Naast de verschillende beauty massages en behandelingen is een beauty weekend all inclusive, dat wil zeggen dat hotelovernachting, ontbijt, lunch, diner en vervoer van beautyfarm naar hotel inbegrepen zijn.

Beautyfarm Elvenhoeve is een kleinschalig wellness en beauty center waar de behandelingen hoogwaardig zijn en vriendelijkheid, privacy en persoonsgerichtheid bovenaan staan. Elvenhoeve is gelegen op een heel unieke locatie in Haastrecht met uitzicht over het prachtige landschap.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*