Advies Site: het antwoord op al uw vragen!

,

22 maart 2011

GRONINGEN – Heeft u last van een verstopte WC en weet u niet hoe u dit op kunt lossen? Bent u benieuwd welk kapsel bij u past? Of heeft u tips nodig voor het bouwen van een dakkapel? Vind deze antwoorden en meer op de Advies Site. Op www.advies-site.nl worden tal van problemen en vragen behandeld waar mensen in het dagelijkse leven mee te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als het kopen van een huis, computerproblemen, tuinonderhoud of het beveiligen van een huis. Maak gebruik van de informatie en los zo uw probleem op of vind een antwoord op uw vraag.

Heeft u vragen over een bepaald onderwerp en staat deze niet op de Advies Site? Dan kunt u deze eenvoudig via de Advies Site stellen. Wij zorgen ervoor dat uw vraag wordt uitgezet op veel verschillende sociale media. Uw vraag wordt door veel mensen gelezen, de kans is dus groot dat u snel een antwoord krijgt op uw vraag.

Bent u benieuwd geworden naar de Advies Site? Ga dan snel naar www.advies-site.nl en laat u adviseren.

Noot voor de redactie

Voor meer  informatie kunt u contact opnemen met:
Roos Reitsma
PR & Communicatie
Bonobos B.V.
Nieuwe Boteringestraat 30
9712 PM Groningen
T  0800-Bonobos (0800 2666267)
F  050 21 00 203 / 06 2864 8724
roos@bonobos.nl
W www.bonobos.nl

Algemene informatie over Bonobos

Bonobos is een marketing- en adviesbureau dat op internet de brug slaat tussen het bedrijfsleven en zoekend Nederland. Het doel van Bonobos daarbij is om een betere aansluiting te creëren tussen consument en bedrijf dan het steeds meer vervuilde medialandschap momenteel te bieden heeft. Om dit te realiseren start en onderhoudt Bonobos innovatieve projecten, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van nieuwe media.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*