Digitale informatie over symptomen prostaatkanker

Van de week is er een website gelanceerd van het oncologisch centrum van een ziekenhuis. De website is ontwikkeld door verschillende ziekenhuizen in samenwerking met het kankercentrum. De bedoeling van de website is dat kankerpatiënten er digitaal terecht kunnen voor informatie rondom verschillende kankersoorten zoals symptomen prostaatkanker, psa waarde, kankerbestrijding, longkanker, borstkanker en darmkanker

Het oncologisch centrum van het ziekenhuis is nog in oprichting, het is de bedoeling om alle oncologische zorg in het oncologisch centrum onder te brengen. De oncologische zorg binnen het centrum geschiedt op medisch en paramedisch gebied. Er zal aan de hand van een zorgpad gewerkt worden, hierin zal de oncologische zorg van een patiënt met een bepaalde kwaadaardige aandoening vanaf het begin tot eind beschreven worden. Het werken met een zorgpad voor een patiënt van een ziekenhuis is een efficiënte en georganiseerde manier ten goede van een patiënt.

Voor meer informatie en vragen over prostaatkanker, alcohol test of Hiv test raadpleeg onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*