Doe mee met de Recaro Remarkable Racequiz!

, , , , , , ,

Dit jaar zal je BCS Recaro op vele outdoor evenementen zien. Naast een volledig ingerichte stand in de bedrijvenstraat organiseren wij ook voor de bezoekers de nieuwe Recaro Remarkable Racequiz op elk evenement.

Op het hoofdpodium van elk evenement zal de Recaro Remarkable Racequiz gehouden worden. Een leuke quiz met allemaal Recaro gerelateerde vragen. Dus heb je een beetje parate Recaro-kennis en wil je in de prijzen vallen? Pak dan als eerste je kans op Automaxx Streetpower op 27 maart 2011 op het TT Circuit van Assen. De winnaar gaat naar huis met een Recaro merchandisepakket ter waarde van € 50,-. Maar elke deelnemer gaat sowieso naar huis met een Recaro goodie. Tijdens AutoMaxx Super Sunday op 25 september gaat de over all winnaar naar huis met een Recaro burostoel, de Office Cross Sportster met Carbon rugschaal, ter waarde van ruim € 3200,-

Wil je jezelf alvast voorbereiden op de vragen of de speciale Recaro Sportster actiepakketten bekijken? Kijk dan op www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*