Exclusief: Top Masterclass onder leiding van Dirk Scheringa

Top Masterclass

Een uniek moment ervaren op een Top Locatie? Je eigen businesscases droppen en brainstormen samen met maximaal 18 Top Ondernemers? Dat kan tijdens deze masterclass onder leiding van Dirk Scheringa. De masterclass vindt plaats van 12.00 – 17.00 en biedt veel kansen & uitdagingen. Het aantal plaatsen is zeer beperkt, dus reageer snel!

Dirk Scheringa

Met meer dan 30 jaar ervaring in het starten en uitbouwen van tientallenbedrijven in onder andere Nederland, België. Duitsland en Slovenië kan hij u helpen met tal van vragen over zaken waarmee u zich als ondernemer geconfronteerd kunt zien. U wilt weten hoe u de omzet van uw bedrijf kunt vergroten? U denkt aan schaalvergroting in binnen- of buitenland? U zoekt advies over internetmarketing? U wilt weten hoe u efficiënter kunt werken? Dan bent u bij Dirk Scheringa op het juiste adres.

Dirk Scheringa is geboren in Grijpskerk en woont momenteel in Spanbroek. Hij was de oprichter en bestuursvoorzitter van DSB Bank, voorzitter van voetbalclub AZ en bestuursvoorzitter van het Scheringa Museum voor Realisme. In 2010 startte hij sprekersbureau Homerus.

Op 19 oktober 2009 werd DSB bank failliet verklaard en op 29 oktober 2009 maakte Scheringa bekend af te treden als voorzitter van AZ. In december 2010 verscheen zijn biografie Dirk Scheringa Autobiografie, waarin zijn levensverhaal is opgetekend. Na de val van DSB richtte Scheringa zich vooral op het geven van lezingen. Achter de schermen werkte hij echter aan een terugkeer in de ondernemerswereld.

Dirk Scheringa werd in 2008 door studenten economie en bedrijfskunde uitgeroepen tot Topman van het Jaar. De Quote500 van 2008 positioneerde Scheringa op de 97ste plaats, met een geschat vermogen van 285 miljoen euro.

Onderwerpen

Onderwerpen tijdens deze Masterclass zijn o.a.:

– Met online marketing meer winst

– Mediacratie

– Klachtenbehandeling

– Meten van omzet

– Sociale media

– Bedrijf verkopen

– Loyaal personeel

Investering
Neem deel aan dit unieke moment en meld je nu aan! De kosten voor deze Top Masterclass zijn € 995,-. Dit is inclusief 5 uur Topadvies, uitgebreide lunch, drinken & Masterclass materiaal op een Top Locatie.

Deelnemers: Maximaal 18 deelnemers

Data & Locatie: 7 april 2011 & 6 oktober 2011 op Top Locatie

Tijd: 12.00 – 17.00
Wilt u zich aanmelden voor deze masterclass? Stuur dan een mail naar sales@colourful-business.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*