Mobiele gids voor kunst- en antiek liefhebbers

Grrr lanceert vandaag de eerste mobiele gids voor Tefaf, de grootste en meest gerespecteerde kunst- en antiekbeurs ter wereld. Zowel iPhone als Android gebruikers hebben hiermee toegang tot alle praktische informatie en vinden de persoonlijke inspiratie om het beursbezoek te verrijken. Niet alleen op de beursvloer zelf, ook tijdens het bezoek aan de stad en na de beurs. Met deze bijzondere applicatie wil Grrr een nieuwe standaard in mobiele beurs applicaties zetten.

Persoonlijke gids op de beursvloer

Met de mobiele app haalt iedere bezoeker (in het bezit van een smartphone) meer uit een bezoek aan TEFAF. De app geeft hen een virtuele tour langs een selectie met interessante objecten met onder andere werk van Rembrandt, Renoir, Miró, Dalí, Jeff Koons en Lucian Freud. Tussendoor even in alle rust bladeren door boeiend foto- en video materiaal, struinen door het uitgebreide overzicht van deelnemende exposanten? Vanaf nu hebben bezoekers altijd een handige interactieve plattegrond op zak en kunnen zij gemakkelijk favoriete handelaren selecteren. Smartphone bezitters hebben hiermee een praktische – maar vooral persoonlijke gids – in handen.

Ben Janssens, voorzitter van TEFAF’s Executive Committee: “We are thrilled to launch this new application.The TEFAF Mobile Guide enables visitors to quickly find their way around the Fair and to access practical information on the spot.”

Verrijking van het bezoek

Buiten de beurs blijft de app relevant. Bezoekers van over de hele wereld vinden er alle informatie voor een prettig verblijf in de sfeervolle stad Maastricht zoals de programmering van het During TEFAF Festival en een overzicht met de beste restaurants. Ook na de beurs is de app te gebruiken voor het laatste TEFAF nieuws en als gids voor een bezoekje aan Maastricht.

Achtergrond informatie

De TEFAF Mobile Guide is bedacht, ontworpen en ontwikkeld door Grrr in samenwerking met 17rabbits.

De mobiele applicatie downloaden? www.Tefaf.com/mobile.

TEFAF (The European Fine Art Fair), 18 – 27 maart 2011, MECC (Maastricht Exhibition and Congress Centre). Meer info: www.Tefaf.com 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*