Gratis Smart Tablet bij uw bedrukte pennen

, , ,

Naamsbekendheid speelt zowel bewust als onbewust een grote rol bij de keuze van een klant voor een bepaald product of bedrijf. Als uw bedrijfs- of productnaam bekend voorkomt, wordt u namelijk sneller gevonden en trekt u de aandacht als de naam voorkomt in een lijst met concurrenten. Bovendien geeft een grote naamsbekendheid de consument ook vertrouwen in uw product of bedrijf, ook al hebben ze nog geen directe ervaring gehad. Daarnaast helpt het om ook bestaande klanten nog veel met uw naam te confronteren, zodat ze ook weer aan u denken de volgende keer dat ze dezelfde dienst of product nodig hebben. Promotieartikelen, denk bijvoorbeeld aan pennen bedrukken, helpen u hierbij.

Actie: bestel nu 2.000 stuks balpen Kreta en ontvang een gratis Smart Tablet!
Bij bestelling van 2.000 stuks balpen Kreta kunt u nu een gratis Smart Tablet ontvangen! Deze Smart Tablet heeft touch screen en wordt geleverd in een handig formaat. Met het besturingssysteem van Google Android kunt u o.a. heel gemakkelijk browsen op de web, uw email doornemen, chatten, muziek afspelen en nog vele andere dingen! Daarnaast kunt u heel snel programma’s downloaden en direct gebruiken.

Bestel balpen Kreta vanaf € 0,29 inclusief bedrukking
Deze handige, kunststof balpen met stevige grip en drukmechanisme is een echte reclamedrager! U kunt er veel informatie en/of bedrijfsgegevens op kwijt voor al uw relaties. De balpen heeft een blauwschrijvende vulling en is leverbaar met een witte houder en transparante clip en drukmechanisme in de kleuren: zwart, groen, blauw, geel, oranje, rood en paars. Keuze genoeg dus!

De balpen Kreta is al te bestellen vanaf € 0,29 per stuk inclusief bedrukking! Maak uw keuze uit de verschillende kleuren en bestel snel! -> balpen Kreta

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope relatiegeschenken of luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele promotieartikelen? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*