Organiseren, een kwestie van kennis en kennissen

, , , ,
opbouw begint zonnig

Mega totum, ook als ingangspoort!

12 / 13 april – Bedrijventerrein Lorentz, Harderwijk

De ‘Event Materiaaldagen’. Dat is de naam van het kennisfestijn voor organisatoren van evenementen. Het festijn vindt plaats op dinsdag 12 en woensdag 13 april 2011. Drie professioneel ingerichte locaties op bedrijventerrein Lorentz in Harderwijk vormen het decor.

Demonstraties
Als organisator van een groot of een kleiner evenement krijgt u alle informatie die u nodig heeft om van uw activiteit een succes te maken. U ziet demonstraties van nieuwe attractiemogelijkheden en u wordt op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen, veiligheidseisen en aansprakelijkheid.

Workshops

Een grote variëteit aan workshops zorgt voor een optimale en actuele informatievoorziening. De workshops behandelen onder meer evenementenverzekeringen, voedselveiligheid, vergunningen, brandveiligheid en flexibel personeel. Tussendoor krijgt u volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega-organisatoren.

Om de Event Materiaaldagen te bezoeken dient u zich (gratis) aan te melden.

Meer informatie over de Event Materiaaldagen? Mail naar info@eventmateriaaldagen.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*