Jägerland Tour 2011 trapt af in Den Haag

Jägerland gaat dit jaar weer van start met een reeks events. De kick-off zal plaats vinden in  Den Haag.

Ongeveer het beste nieuws van 2010 was dat er ook een Jägerland Tour 2011 zou komen. 16 April gaat de Tour officieel van start, en wel in onze lievelingsclub en voormalig brandweerkazerne PIP in Den Haag! Al weer vier maanden geleden is het, dat we de laatste editie van de Jägerland Tour 2010 vierden. Zielsgelukkig zijn we dan ook dat we het eerste feest van 2011 aan mogen kondigen. Op zaterdag 16 april dus, in Club PIP in Den Haag. En oh wat houden we van PIP. Ook de line-up is een verademing voor het oor met de Duitse Sick Girls, Wolfram uit Oostenrijk, Engelse live act Sensation en opkomende Nederlandse DJ Compression. De toegang is gratis, schrijf je hier in om kans te maken op tickets.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*