Lancering nieuwe stoere webshop: funkyriders.com

, , , ,

Pijnacker – Eindelijk is zover… vandaag is de lente van 2011 officieel begonnen. En na zo’n heerlijk zonnig weekend smaakt dat natuurlijk naar meer, het belooft een heerlijke warme zomer te worden. Tijd dus om op zoek te gaan naar nieuwe zomerkleding voor de kids!

Sinds maart van dit jaar is er een unieke webshop met kinderkleding vanaf maat 92 t/m 152 online. funkyriders.com verkoopt kleding van de bekende surf- en snowmerken zoals Billabong, Quiksilver, Rip Curl en Roxy. Om het plaatje compleet te maken worden er ook stoere sneakers van de skate merken DC Shoes en Etnies verkocht. De boys collectie bestaat uit T-shirts, sweaters, walk- en boardshorts met stoere prints. En voor de girls o.a. leuke t-shirts, tops, sweaters en vrolijke bikini’s, jurkjes en rokjes.

FUNKY RIDERS is opgericht door Diana Ruijzing en kent de wereld van de kinderkleding goed. Door haar jarenlange ervaring als pattern specialist op de kinderafdeling van een bekend surf- en snowmerk, weet zij dat er hele leuke en stoere kleding gemaakt wordt. Het idee om deze lifestyle voor kinderen te gaan verkopen is ontstaan na de geboorte van haar dochter Tamar. Zij wilde haar in dezelfde style kleden als zij zelf ook graag draagt. En dat bleek best een pittige opgave te zijn. De eerste stap naar het opzetten van funkyriders.com was gemaakt…

De webshop funkyriders.com is 24/7 bereikbaar om ouders ook in hun drukke bestaan de tijd en rust te geven om vanuit hun luie stoel leuke kleding en sneakers voor hun kinderen te zoeken. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden dezelfde werkdag verzonden. Betalen kan veilig via Multisafepay, waar betaald kan worden met iDEAL, Visa en Mastercard. Door een account aan te maken is het mogelijk een verlanglijstje te maken, meerdere verzendadressen op te slaan en de bestel geschiedenis te bekijken.

EINDE BERICHT

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*