Online rolluiken bestellen

De zomer komt er aan en dan kan het gebeuren dat u rolluiken gaat aanschaffen als wering tegen de zon. Niets is zo frustrerend dan een product te bestellen en dat er geen bevestigingsmiddelen aanwezig zijn. Voorbeeld u heeft rolluiken besteld en u heeft ze zojuist ontvangen. Met de boor in de aanslag en volle moed opent u de verpakking en het is precies 6 uur ‘s avonds. De winkels zijn net dicht en u komt er achter dat er geen schroeven zijn meegeleverd.

We begrijpen uw frustratie, u had alle moed voor niets verzameld. Bij Creon-Rolluiken is de oplossing simpel: bestel naast uw rolluiken tevens uw bevestigingsmiddelen. Immers het monteren van rolluiken kan op diverse materialen zoals hout, steen of beton plaatsvinden. U heeft een idee en elk idee vraagt om andere bevestigingsmiddelen. Daarom worden deze niet standaard meegeleverd.

Ga dus snel naar de web-shop en bestel naast uw rolluik ook de extra onderdelen!

Tip: Bij Creon-Rolluiken kunt u niet alleen uw rolluiken bestellen, ook kunt u nu de rolluiken met hor bestellen.

De rolluiken met hor is een ideaal product wanneer u kozijnen heeft op uw slaapkamer die naar binnen open gaan. De rolluik met hor is namelijk een rolluik en hor in 1. Dit wil zeggen dan u bijvoorbeeld in de zomer overdag de warmte buiten wilt houden. U doet dan eenvoudig het rolluik naar beneden. Tegen de avond als de zon is verdwenen en de muggen actief zijn laat u de hor zakken en haalt u het rolluik omhoog. Zo kan de warmte uit uw huis en krijgt u geen ongedierte binnen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*