Paragnost Matt Damon

De Amerikaanse acteur Matt Damon zal binnenkort te zien zijn als paragnost in de film Hereafter van Clint Eastwood. Hereafter is een film over paragnosten en helderzienden. De acteur liet in een gesprek weten dat hij niet zo begaafd is op paranormaal gebied, maar dat hij daarmee niet bedoeld dat er geen paragnosten bestaan.

De film gaat voornamelijk over het helderziende personage van Matt Damon, dat communiceert met mensen die al dood zijn. Ook helpt hij als paragnost mensen die een bijna dood ervaring hebben gehad, trauma’s verwerken. Voor deze film heeft Damon research gedaan over mensen die een bijna dood ervaring hebben meegemaakt. Hij is tot de conclusie gekomen dat deze mensen minder bang zijn voor de dood.

De film Hereafter is de tweede film waarin hij met de 80 jarige Hollywood icoon samenwerkt. Het thema van deze film heeft Matt wel nog bewuster gemaakt van zijn eigen sterfelijkheid. Vooral nu hij zelf een groot gezin met kinderen heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*