Speciale Academie voor ondernemers van middenbedrijven

De Academie, groei voor middenbedrijven gaat van start
Op dinsdagmiddag 15 maart aanstaande vindt een introductie bijeenkomst plaats (alleen op uitnodiging) voor geïnteresseerden voor de Academie, groei voor middenbedrijven in de Uitkijk in Hellendoorn. De Academie is een uniek opleidings- en onderzoeksprogramma, speciaal voor ondernemers van middenbedrijven met ambitie om door te groeien.
De Academie wil bijdragen aan succesvolle groei van middenbedrijven als motor van de economie van Nederland en biedt een op maat gemaakt programma op MBA-niveau, met praktijkgerichte theorie waar ondernemers direct voordeel van hebben. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld dimensies van groei, open innovatie, ondernemer en manager, en financiering van groei.
De Academie is een samenwerkingsverband tussen IJsselvliet Organisatieadviseurs uit Zwolle en Vlerick Leuven Gent Management School, nummer drie MBA wereldwijd in ‘value for money’ volgens de Financial Times. Het concept is gebaseerd op het impulscentrum Groeimanagement voor Middelgrote Bedrijven (iGMO) van Vlerick Management School. Dit is al 17 jaar met inmiddels bijna 200 leden in Vlaanderen succesvol.
Doel is om met de eerste groep deelnemers het tweejarige programma te starten in juni 2011.
IJsselvliet Organisatieadviseurs
IJsselvliet Organisatieadviseurs bv is een groep ervaren adviseurs die middenbedrijven helpt hun groei te realiseren.
Focus qua markt is op middenbedrijven, zorginstellingen en dienstverleners in noordoost Nederland.
Focus qua expertise is op richting, financiering, bemensing en beheersing van organisaties met de ambitie om te groeien.
Focus qua dienstverlening is op advisering, ondersteuning en scholing.
Wij zijn gevestigd aan de Eekwal 12 in Zwolle.
www.ijsselvliet.nl

Vlerick Leuven Gent Management School
Vlerick Leuven Gent Management School werd opgericht in 1953 door professor baron André Vlerick en heeft een diepgeworteld academisch karakter. De School groeide uit tot de belangrijkste business school in België, en een van de voornaamste in Europa.
Grote troef is de gebundelde kennis van de twee grootste Belgische universiteiten: de Universiteit Gent en de Katholieke Universiteit Leuven.
De focus van Vlerick is managementopleiding en -onderzoek. Een internationaal MBA-programma en diverse managementopleidingen vormen de kern van het aanbod.
Nauwe relaties met de internationale zakenwereld resulteren in praktijkgericht onderzoek in samenwerking met tal van ondernemingen en organisaties.
http://www.vlerick.com/
Marijke Kompier | 06 52 61 68 84 | marijkekompier@ijsselvliet.nl | 2.3.2011

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*