Stropdas voor vaderdag

Met het oog op vaderdag initieert E.L.Cravatte vanaf 14 maart a.s. een vaderdag actie. Geïnteresseerden kunnen creatief aan de slag met een

ontwerp voor een stropdas. Uit de ingezonden ontwerpen wordt 1 dessin gekozen dat daadwerkelijk geconfectioneerd zal worden. Deze stropdas wordt 1 jaar lang in de collectie opgenomen en uiteraard ontvangt de winnaar de stropdas cadeau.
Aanleveren ontwerp
De actie gaat 14 maart a.s. van start. Vanaf dan is het mogelijk een ontwerp in te dienen. Dit kan via email of per post. Kinderen kunnen aan de slag met potloden en viltstoffen, of kunnen uit papier een mooie stropdas knippen en plakken. Volwassenen kunnen het ontwerp ook digitaal aanleveren. Het bestandsformaat is vrij.
De ontwerpen mogen worden ingezonden tot 14 april 2011. De ingezonden ontwerpen zullen op Stropdassenwinkel.nl getoond worden, bij de selectie wordt gelet op creativiteit en uitvoerbaarheid. Het winnende ontwerp wordt daadwerkelijk uitgevoerd en 1 jaar lang opgenomen in het assortiment van Stropdassenwinkel.nl.
De gelukkige winnaar wordt op de hoogte gehouden van het maakproces. Het aangeleverde ontwerp wordt omgezet in een digitale weefschets, waarna een weefkaart gemaakt wordt. Deze weefkaart is nodig voor de weefmachine, zodat deze het dessin kan volgen. Een proefdas wordt vervaardigd die beoordeeld wordt op kleur en kwaliteit. Na goedkeuring van de proefdas wordt de stropdas daadwerkelijk in productie genomen.
Vanwege de lange doorloop periode zijn aanleveren van ontwerpen mogelijk tot 14 april 2011. Zodat de winnaar de stropdas op vaderdag 19 juni aan zijn of haar vader kan geven.

stropdas

Stropdas voor papa

Het proces
Over E.L.Cravatte
E.L.Cravatte is een stropdassenmerk met een jonge en eigentijdse uitstraling. De E.L.Cravatte collectie is exclusief opgenomen in het assortiment van Stropdassenwinkel.nl. Een online winkel, actief sinds 2004, gespecialiseerd in stropdassen, custom stropdassen voor bedrijven en verenigingen en gelieerde accessoires als manchetknopen en pochetten.
E.L.Cravatte
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout

Tel. 0252861701
info@elcravatte.com
info@stropdassenwinkel.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*