Van den Udenhout steekt Den Dungk in het nieuw

,

Volkswagen en Audi dealer Van den Udenhout heeft bij basketbalvereniging Den Dungk uit Sint-Michelsgestel en Den Dungen de jongens U18 in het nieuw gestoken. Het team is voorzien van broeken, shirts, trainingspakken en tassen. De oranje poloshirts zijn beschikbaar gesteld door Fashion for Business uit Vught. Uiteraard is alles voorzien van reclame van Autobedrijf Van den Udenhout.

Het team van Den Dungk is gepromoveerd naar de hoofdklasse en speelt in heel zuid Nederland wedstrijden. Het team wordt getraind door Frank van Stiphout uit Boxtel. Frank wordt bijgestaan door Anouk Rooth en Wim Martens. Het team bestaat inclusief de staf  totaal uit 16 leden.

Zaterdag 22 januari j.l. heeft Kurt Verhees, algemeen directeur Van den Udenhout, de tenues officieel overhandigd aan het super gemotiveerde team. www.udenhout.nl.