Vrijetijdkunstenaars.nl voor iedereen met creativiteit

Vrijetijdkunstenaars.nl is al sinds 1969 een creatieve vereniging met ruim 200 leden uit Arnhem en omgeving. Op een prettige locatie begeleiden vakdocenten u bij het beoefenen van uw creatieve vaardigheden en beeldende ontwikkeling.
De vrijetijdkunstenaars.nl bieden u flexibiliteit in keuzemogelijkheden. Dit is een groot voordeel voor ieder die zich niet vooraf vast wil leggen in tijd en programmakeuze. Er is een gevarieerd programma van beeldende disciplines: Tekentechnieken, schilderen, aquarelleren, model en portret, boetseren, beeldhouwen, keramiek en grafische technieken. U bent steeds vrij om zelf te bepalen aan welk dagdeel u wilt deelnemen. Bovendien hoeft u zich niet vooraf op te geven voor een specifiek dagdeel.

De vele activiteiten naast ons programma zorgen voor een extra dimensie. Inhoudelijk verrijkend en groepsbindend zijn de exposities van eigen werk van de leden. Daarnaast organiseert de KWA culturele uitstapjes, atelierbezoek en workshops.

Bekijk hier de website van de Vrijetijdkunstenaars.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*