Popprijs HLMRMEER: De Voorrondes

Laat je overdonderen door lokaal talent!

Hoofddorp 23-05-2011 – Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer organiseert voor lokale acts en bands muzikale wedstrijd genaamd dé Popprijs HLMRMEER. Tijdens deze 2e editie zullen er 8 acts het podium betreden in 2 voorrondes met een ultieme finale met maar 1 winnaar. Deze winnaar gaat ervandoor met een coachingspakket t.w.v. €2.500,-.

De volgende deelnemers zijn geselecteerd voor de 2de editie van Popprijs HLMRMEER

Voorronde 2 juni 20:00 – 00:00 Podium Duycker

K-NON
Deze Haarlemse Hiphop rapper heeft een eigen unieke stijl en hele strakke teksten met als basis metaforen, statements en het dagelijks leven creëert hij een show om nooit te vergeten.

ESION
Melodieuze harmonieën worden afgewisseld met beukende en explosieve riffs. Geroemd om hun originaliteit en dynamiek beuken
ze vol energie verassende geluiden de zaal in.

Television’s Most Popular Art Instructors
Gooi onvervalste punk, relaxte reggae en groovy funk in de blender en je krijgt deze band op je bord. Hun grootste inspiratie is Bob Ross. Met enthousiasme en stijl rocken zij de zalen plat.

Twice the Same
Deze punk funk rock sensatie gaat deze polder even flink wakker schudden. Keiharde punkrifjes over de slappende bas, een gitarist die geen noot laat liggen en een beat die dwars door je heen gaat.

Voorronde 9 juni 20:00 – 00:00 Podium Duycker
Good meat
Back to the 50’s, rauwe en knetterharde Rock ’n Roll. Het contrast in wat het oog ziet en oor hoort maakt hun een uitzonderlijke band. Herleef het verleden met muziek uit de toekomst!

Colt Nevada
Rauwe rock met een duister randje. Rechtstreeks uit de Bollenstreek. Met hun oervette drums, brullende bas, schreeuwende gitaren en solide vocalen weten zij een stevige sound neer te zetten.

Ze Mannschaft
Lets gehts loss mit Ze Mannschaft! Deze rockband uit Amsterdam is naar Duits model ingericht. Professioneel, geen pretenties, gewoon winnen.

Dress up dolls
Een krachtig rock trio dat bekend staat om hun eigen geluid en het dragen van extravagante outfits. In combinatie met een energieke en overtuigende live performance blazen ze het publiek omver .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*