Tanden bleken door tandarts populair in Nederland

Tanden bleken door de tandarts wordt steeds populairder in Nederland. Veel mensen beschouwen witte tanden als een aantrekkelijk deel van een stralende lach. Doordat witte tanden onbewust geassocieerd worden met jeugdigheid, wordt er door steeds meer mensen naar verlangd. Naarmate de leeftijd stijgt wordt het volwassen gebit donkerder. De verdonkering is een gevolg van veranderingen in de minerale structuur van het gebit, waarbij het glazuur minder poreus wordt. Ook bacteriën, voeding en tabak kunnen een rol spelen bij het verdonkeren van tanden. Professioneel tanden bleken bij de tandarts biedt hiervoor een uitkomst. Tandarts Sneek is specialist in het tanden bleken en beschikt over ruime kennis en ervaring om tot het gewenste resultaat te komen.

Witte tanden geven imago flinke impuls

“Witte tanden geven het imago én het zelfvertrouwen een flinke impuls,” stelt Frank Post, eigenaar van de tandartspraktijk Tandarts Sneek. “Met moderne technieken is het bleken van tanden tegenwoordig voor iedereen een eenvoudige manier om witte tanden te verkrijgen. Met een paar professionele behandelingen zijn al mooie resultaten te behalen.” Tanden bleken bij een tandarts biedt mensen de hoogste garantie tot succes. Zij bezitten de juiste kennis en hebben de ervaring in huis om tot een goed resultaat te komen. In tegenstelling tot het zelf bleken van tanden lopen mensen bij een tandarts weinig risico. “Iedere tand en gebit is anders en vergt een specifieke aanpak. De tandarts kan het beste bepalen op welke wijze een verkleuring moet worden behandeld. Zo kan een goede tandarts zelfs een dode of ernstig beschadigde tand weer helemaal van de juiste kleur voorzien”.

Steeds meer mannen laten tanden bleken

Esthetische tandheelkunde is een ware trend in Nederland. Mensen nemen steeds minder genoegen met hun tanden en laten hun gebit aanpassen. Het motto nu is dat iedereen een gezond en regelmatig gebit kan hebben. Daarmee is de opmars van esthetische tandheelkunde in Nederland niet meer te stuiten. “Een verklaring voor de toegenomen populariteit van esthetische behandelingen is de aandacht in de media. Populaire televisieprogramma’s besteden veel aandacht aan de nieuwe mogelijkheden”, vervolgt Post. “Maar uiteindelijk maakt het eindresultaat de behandeling zo populair. Opvallend is de groeiende populariteit van tanden bleken onder mannen. Zij zien bij hun partner de resultaten van onze behandeling en raken hierdoor enthousiast. Vaak wordt op aansturen van de vrouw dan een afspraak gepland met onze praktijk!’’

Over Tandarts Sneek

Tandarts Sneek in Friesland is een moderne praktijk. Tandarts Sneek is gespecialiseerd in implantologie en esthetische tandheelkunde. De kliniek beschikt over comfortabele behandel- en operatieruimtes die zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur. Tandarts Sneek geldt als een van de modernste praktijken van Noord-Nederland. Ook patiënten ver buiten de regio kiezen graag voor de expertise van Frank Post en zijn bekwame medewerkers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*