Wederom KIWA certificatie voor Keyprocessor

Keyprocessor is wederom gecertificeerd door certificatieinstituut KIWA Nederland. Het keurmerk Elektronische Toegangsbeheer werd op 4 mei 2011 uitgereikt aan beveiligingsbedrijf.

Voor Keyprocessor is het keurmerk een extra bevestiging van de kwaliteit van haar diensten en daarnaast van grote waarde voor bestaande en toekomstige klanten. Sinds 2007 draagt Keyprocessor het KIWA keurmerk en na de beoordeling middels de huidige beoordelingsrichtlijnen is deze termijn verlengd.
Het keurmerk Elektronisch Toegangsbeheer is in het leven geroepen voor installatiebedrijven, technisch beveligingsbedrijven, alarminstallateurs, adviesbureau’s en leveranciers van componenten voor toegangscontrolesystemen en toetst de invloed van het toegangscontrolesysteem op de inbraakveiligheid, vluchtveiligheid en brandveiligheid.
Kiwa is een internationaal opererend onafhankelijk instituut met kwaliteitscertificering als haar kernactiviteit,  dat zich bezighoudt met het verbeteren van processen, producten, medewerkers en organisaties. Kiwa heeft ongeveer 900 hooggekwalificeerde medewerkers in meer dan dertig vestigingen in acht Europese landen en China.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*