Camping Horst klein en gastvrij

In de zomervakantie zullen boerencampings Limburg en minicampings, vol en nog eens volgeboekt zijn. Vooral bij gezinnen met kleine kinderen is kamperen en wandelen Limburg tijdens deze zomer erg populair. Grote campings zijn dikwijls massaal, waardoor gezinnen liever voor kleinere campings gaan zoals camping Horst. Op de camping Noord Limburg is de omgeving uitermate geschikt voor een onvergetelijke vakantie vol vertier en plezier.

Op camping Horst zijn mensen aan het juiste adres als het gaat om een kleine camping in combinatie met wandelen, fietsen, actieve uitstapjes en prachtig natuur. Deze boerencamping biedt het hele gezin rust, gezelligheid, ruimte en gastvrijheid. Daarnaast is deze camping voorzien van draadloos internet, elektra en is zeer kindvriendelijk.

Voor de kinderen is er een speelhuis, speeltuin en diverse skelters die klaar staan. Er is genoeg vermaak mogelijkheid voor jong en oud op de camping Noord Limburg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*