Nu ook autobanden bij Velgenland!

PERSBERICHT VOOR ONMIDDELIJKE PLAATSING
vrijdag 22 juni, 2011
VIJFHUIZEN, Velgenland.nl biedt nu ook online de Grootste en Goedkoopste voorraad banden aan voor BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes Benz en alle andere merken.

Je kunt nu bij Velgenland niet alleen banden bestelllen in combinatie met velgen, maar ook los en dat is nieuw zegt Sjef Bauer, directeur van Velgenland. Met alle grote leveranciers in west europa hebben we afspraken gemaakt. Iedere nacht wordt de website geupdate met duizenden banden. Wanneer de klant een selectie maakt komen altijd de goedkoopste banden bovenaan te staan. Dit motiveert leveranciers ons de scherpst mogelijk prijzen aan te bieden.  We hebben nu een paar weken test gedraaid en de reacties zijn louter positief. Nieuwe of gebruikte banden  bestellen is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Vandaag bestelt en desgewenst morgen onder uw auto gemonteerd, bij ons in Vijfhuizen ( onder de rook van amsterdam) of bij uw eigen garage.

Over Uw Bedrijf
Velgenland is al jaren de Grootste en Goedkoopste leverancier van lichtmetalen auto velgen voor BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes Benz en alle andere merken.
Velgenland is Al sinds 1996 een begrip in heel Nederland. Velgenland is een familiebedrijf en maakt onderdeel uit van “De Toekomst BV” en dit bedrijf bestaat al sinds 1968! Velgenland gebruikt geen tussenhandel.
en heeft altijd minimaal 10.000 velgen op voorraad in vele honderden modellen. Velgen en banden worden direkt gemonteerd. Velgenland is gevestigd  in vijfhuizen tussen Amsterdam en Haarlem , dichtbij de A9. Velgenland Zes dagen geopend van 8:30 – 17:00 en de WEBSHOP natuurlijk 7 dagen 24 uur per dag. Al jaren is Velgenland de goedkoopste van Nederland. Bij Velgenland kun je voor veel meer terecht dan enkel velgen en banden, denk aan een APK maar ook voor reperaties kunt u bij velgenland terecht. Bij Velgenland is de klant nog steeds koning.

Meer informatie
Velgenland B.V.
Remweg 1, 2141 DA Vijfhuizen
Telefoonnummer 023 – 535 0989 Faxnummer 023 – 535 6799
E-mail adres info@velgenland.nl | www.velgenland.nl
————————————————————————
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Nijmolen . U kunt bellen naar  0614310294 of mailen naar alexander@velgenland.nl

www.velgenland.nl

Velgenland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*