Man steelt schilderij uit restaurant

De politie van Groningen heeft afgelopen dinsdag een man en zijn vrienden aangehouden met een schilderij. De man hield de politie een vreemd verhaal voor over de afkomst van het schilderij, achteraf bleek dat het gestolen was uit een restaurant uit de omgeving.
Het gesprek werd interessanter toen een medewerker van het restaurant langsliep en de kunst op canvas opeiste. De man had samen met zijn vrienden nog gedineerd in het restaurant, vanwaar hij het schilderij had gestolen.

De politie nam de man samen met zijn kameraden mee naar het politiebureau, waar hij ondervraagd werd en vervolgens bekende het kunstwerk gestolen te hebben. Het schilderij hangt inmiddels weer op zijn plek, de vrienden bleken onschuldig en de boef krijgt een proces verbaal.

Mensen die heel graag een schilderij willen bezitten kunnen betaalbare schilderijen online kopen en hoeven niet te stelen. Voor het kopen van betaalbare kunst kun je kunst kopen online. De online collecties bestaan uit betaalbare schilderijen op linnen of katoenen canvas. Zo kunt u zonder het huis uit te hoeven uw interieur mooier maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*