Dieeten met het Cambridge dieet

Vaak verschijnen er andere dieeten op de markt die u beloven dat u kunt afvallen, daarentegen is het Cambridge dieet al 25 jaar een begrip in de afval industrie. Bekijk de voordelen, nadelen en verwachtingen van dit dieet.

Starten met het Cambridge dieet

Dit dieet volgt u onder toezicht van een Cambridge consulent. Na het maken van een afspraak wordt u uitgelegd wat de verwachtingen en processen zijn die u moet nemen wilt u het Cambridge dieet blijven volgen.

Het is de bedoeling dat u met regelmaat de consulent bezoekt om bijvoorbeeld de vorderingen te bespreken. De consulent kan uw vorderingen in de gaten houden, tips geven en coachen als u door een lastige periode gaat en het afslanken even niet meer aan kan.

Voor wie is het Cambridge dieet?

Het Cambridge dieet is vooral gericht op afvallers met overgewicht en een hogere Body mass index dan 25. Gemiddeld wordt er iedere maand tussen de 6-10 kilo afgeslankt, dit is natuurlijk ook per persoon sterk verschillend.

Voordelen Cambridge dieet

• Het volgen van het dieet is simpel, u hoeft geen calorien bij te houden of bepaalde boodschappen te doen

• U maakt geen gebruiik van een schema wat u dagelijks op bepaalde momenten moet eten

• Een keur van gezonde soepen en drinken verruilt u dagelijkse maaltijden

Nadelen Cambridge dieet

• U krijgt circa 500 calorieen per dag binnen wat gelijk staat aan een crash dieet.

• De begeleiding is kosteloos, echter het eten is niet kosteloos en dit kan best duur worden.

• Omdat u kant en klaar voedsel dient te eten is het redelijk saai en eentonig eten en kan het moelijk zijn om het vol te houden.

Water drinken

Tijdens het dieet wordt verwacht dat u veel water nuttigt. Hiervoor heeft Cambridge dieet een speciale drankmix gemaakt, 1 pot is voldoende voor 40 liter drank en is beschikbaar in de smaken Sunshine Orange en Summer Berry.

Tarieven Cambridge dieet

De kosten voor het Cambridge dieet zijn 7,65 eur per dag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*