G&M Nederland onderzoekt beslagmogelijkheden “oude” internationale fraudezaak

PERSBERICHT
In opdracht van verschillende belangenverenigingen, waarin de gedupeerden van verschillende recente internationale investeringsfraude zaken zich hebben verzameld, is G&M Nederland gestart met een onderzoek naar de internationaal verborgen beslagmogelijkheden van de betrokken malafide ondernemingen. In sommige gevallen, zo blijkt uit de voorlopige onderzoeksresultaten, is er zelfs sprake van zogenaamde ‘serie-oplichters’. Deze oplichters blijken, ondanks het feit dat zij in het verleden direct betrokken en zelfs strafrechtelijk veroordeeld zijn geweest, opnieuw verantwoordelijk voor het verduisteren van gelden die aan hen zijn toevertrouwd. In de meeste gevallen gaat het om participaties van vastgoed in het buitenland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*