Marktplaats voor machines volledig vernieuwd

MachineNet.nl is volledig vernieuwd. Het ontwerp van de site is aangepast en de site zit bomvol nieuwe functionaliteiten. De ontwikkeling is gericht op verbeterde gebruiksvriendelijkheid, snelheid en goede vindbaarheid in de zoekmachines. Het te koop aanbieden van producten is gratis.

Eigenaar van MachineNet.nl Lennart Meertens geeft een toelichting: “De nieuwe site is krachtiger en sneller. Bovenal wordt extra gebruiksvriendelijkheid geboden. Alles draait om gebruiksgemak. Bezoekers van de site staan centraal en hebben hun input geleverd voor het ontwerp.” Dat heeft onder meer geleid tot extra verfijnopties bij de advertentierubrieken.

Als grootste gratis marktplaats voor machines, richt MachineNet.nl zich op een zakelijk publiek. Op de site vindt men een enorm aanbod van draaibanken tot tractoren en van compressoren tot heftrucks. Het aantal verkopende partijen vertoont al sinds de oprichting een continue stijgende lijn. Met de nieuwe site zal de groei naar verwachting verder doorzetten. Zeker omdat het plaatsen van producten gratis kan.

Over http://www.MachineNet.nl

MachineNet.nl is in 2006 opgericht door ondernemers die passie hebben voor techniek en e-commerce. Zij constateerden het gemis van een specifieke marktplaats voor machines en werktuigen. De website is inmiddels gegroeid tot grootste gratis marktplaats voor machines en werktuigen.

Noot voor de redactie

Voor extra informatie kunt u onze mediakit raadplegen: http://www2.machinenet.nl/over-machinenetnl/mediakit/. Telefonisch bereikt u ons op 06-41489754, per e-mail op info@machinenet.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*