Mooie nagels zonder moeite met gehydroliseerd silicium

Mooie nagels van jezelf? Geef jezelf drie maanden én gehydroliseerd silicium. Waarom? In het begin van je leven bevat je lijf voldoende silicium voor een heleboel processen. Hoe ouder je wordt, hoe meer je ervan verbruikt, tot het op is.
Silicium is onder meer van grote invloed op de groei van je nagels. Door het tekort aan te vullen, worden je nagels weer mooi en sterk van zichzelf. Binnen drie maanden. Meer info op www.mooie-nagels.com

Als je een blauwe plek onder je nagel hebt, of een wit ‘kalkvlekje’, dan duurt het minstens drie maanden voordat deze eruit gegroeid is. Zoveel tijd heeft een nagel nu eenmaal nodig om zichzelf helemaal te vervangen, van basis tot top.
Silicium helpt de samenstelling van de nagel te verbeteren. Punt is alleen dat silicium niet eenvoudig door het lichaam wordt opgenomen. Silicium in gehydroliseerde vorm wel.

Leer er meer over op www.mooie-nagels.com. Door je naam achter te laten op de website, krijg je een kennisnieuwsbrief en een gratis e-boek over nagels in het algemeen, aangevuld met tips over verzorging. Deze tips zijn geschreven door het team mooie-nagels.com in samenspraak met Bianca Horn, Nederlands kampioen Nail Art 2008.

De basis: mooie natuurlijke nagels zijn soepel en elastisch en een beetje roze van kleur. Ze zijn sterk en breken niet, vanwege hun elasticiteit. En precies dat effect krijg je door dagelijks gehydroliseerd silicium te nemen (opgelost in wat water of sap). Een dagelijkse routinehandeling die ervoor zorgt dat je nagels van zichzelf mooi en sterk worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*